Sain neulottua Sandralle tuos viime viikon aikana hiukan talvineuleita.

1072783.jpg

Kaulurin ja pipon neuloin viikolla ja.....

1072786.jpg

ja lapaset neuloin eilen sunnuntaina. Lankana on Marks & Kattensin Moss Space (70% villaa 30% akryylia, 50g = 50 m). Vyötteessä on mainittu numero 10 puikot, mutta teen aina kauhean löysää, joten tein kaikki neuleet 6 numeron puikoilla. Tulokseen olen kyllä tyytyväinen, etenkin kun neiti ihastui pipoon ja lapasiin heti.

Nyt jos pääsis pitkästä aikaa pistelemäänkin, ois tuos työkin jo katsottu valmiiksi, Janlynnin girl with cosmos, vaihdoin vain sen aida kankaan itsevärjäämääni kankaaseen. Kangas on palttinasidoksista puuvillakangasta jonka tiheys on suunnilleen 14 count. enempää en oikein osaa kankaasta sanoa, oon ostanut sen nimittäin eurokankaasta jostain alelaatikosta.

tänään postinkantaja toi ihanan kirjekuoren ystävältäni Johannalta. Paketissa oli joskus ebaysta voittamani Call of the Unicorns - embellished kit (tahtonut jo pitkään kokeilla tuollaista), Cross stitch favourites lehti (jonka pyysin johannan ostamaan kun meidän kyläkaupasta tuota ei saanut) 16 count waste canvasia 1 yard ja kaiken huipuksi vielä Ottobre talvi-lehti (josta löytyi monta ihanaa toteutettavaa ommeltavaa vaatetta Sandralle ja muillekin sukulaislapsille) . Kiitos johanna vielä kerran. Paketissa oli myös eräs muukin ristipistojuttu, mutta sitä en voi vielä paljastaa. Se on syntymäpäivälahja (myöhästynyt sellainen) miun ja Johannan yhteiselle ystävälle.

1072962.jpg