Kulunut kuukausi on mennyt shoppaillessa..no ei nyt sentään ihan..muutamia ostoksia tullut tehtyä. Ei mitään turhaa (enhän mie koskaan mitään turhaa ostakaan öhömm..). Viime viikolla kävin lasten ja serkkuni kanssa sinellissä . Serkkuni osti 3D-kortti tarvikkeita ja me Sandran kanssa ostettiin barbievaatteisiin koristejuttuja. Omat ostokset tulivatkin sit maksamaan sellaiset 45 euroa...kauhea summa..mutta tietty näistä saa kymmeniin barbievaatteisiin nappeja ja koristeita.

2022761.jpg 

Tällä viikolla postilaatikkoon kolahti sitten paketti sew and so :lta (Kiitos jälleen kerran  Johannalle , joka tilasi paketin mulle). Paketti sisälsi Rainbow Galleryn muutaman langan sekä Rico designin kaitaliinan.

2022780.jpg

Langoista joku sävy tulee erääseen ristipistotyöhöni ja pöytäliinasta teen joululahjan eräälle sukulaiselle.

Joululahjoista puheen ollen..Siskoni pitsipaidan etukappale on taistelun jälkeen valmis. Pitäis aloittaa se takakappale ja viel hihatkin pitäis tehdä..täl hetkel näyttää, että ehtis valmiiksi jouluksi.

Huomenna siis perjantaina, miulta poistetaan nenänpäästä luomi. Ollut siin jo vuosia, eikä oo ennen mitenkään häirinnyt, mutta nyt Sofian odottamisen aikana kohosi ja näyttäää noita-akan syylältä. Mainitsin asiasta jälkitarkastuksen yhteydessä ja lääkäri laittoikin sit lähetteen Lohjan sairaalaan. Ja ajan saikin sit tosi nopsasti. Pikkuisen jännittää..on miulta ennenkin poistettu luomia, mutta ei koskaan kasvoista. Mutta eiköhän se suju ihan hyvin....

Niin, ja Sandrasta löytyy taasen uusi kuva luontokaupan sivuilta. Nopeimmin sen löytää kun kirjoittaa siihen hakuun Muumi. Sandralla on sellainen punainen Pikku Myy paita päällään.