Miten tuntuu, että tää aika juoksee pikavauhdila eteenpäin..miun piti jo tuos viikko sitten alkaa siivoamaan vaatehuonetta..on muuten yhä siivoamatta..jotenkin tuntuu, että ei muka ehdi..tuota ristipistotyötä kylläkin yrittää kaikissa mahdollisissa väleissä tehdä. On ihan hyvin edistynytkin..Kuva tässä ei oo kauhean selvä, mutta saman kuvan löytää tuolta webshotista, pitäis vissiin siel olla hiukan selvempi.

1851355.jpg

 

Tavoite oli, että saisin pienen ristiäisiin valmiiksi, mutta luulen, että aikataulu on ihan liian tiukka..mutta katsotaan..

Meillä on pari viime päivää syöty tatteja..Inkku kävi tuos lauantai-iltana katsomas tuos n. sadan metrin päästä, että oisko muutamaa tattia..olihan niitä..keräs ämpärin täyteen 10 minuutissa...

1851358.jpg

Meillä kun koko perhe (ei tietty viel tää pikkuinen) tykkää sienistä..etenkin voissa paistettuna sipulin kera..jnam. Ja suolasienistä. Pitää pikkuhiljaa alkaa taas käydä tuos meidän takametsässä, saa taasen talveksi varastoitua. Jostain syystä tuos lähimetsässä on kyl paljon mustikanvarpuja, mutta näiden melkein 5 vuoden aikana mitä ollaan tääl asuttu, ei tääl oo mustikoita kasvanut.  Pitäis vissiin ostaa mustikoita jostain torilta muutama litra, että sais pakkaseen. Samoin puolukoita..

SRPY:llekin on jo tullut pikkuhiljaa mietittyä/hommattua yllätyksiä. nyt vain odotetaan syyskuuta..