Sunnuntaina iltapäivällä sain puhelun ja sovin soittajan kanssa, että näemme vielä saman illan aikana Rajamäellä. Ilalla opastin "postitytön" oikeaan osoitteeseen. Samalla selvisi ihana SRPY parini. Olin jotenkin osannut aavistaakin kyseisen ihmisen parikseni. Syynä se, että paketit olivat niin täydellisesti minun näköisiä, että parini täytyy tuntea minut (tai sitten lukenut ja tutkinut blogiani hyvin, hyvin huolella.)

Viimeisin pakettini oli VALTAVA ja aivan fantastisen ihana. Sisältönä oli ihana iso tyyny (jonka Sandra, yllätys yllätys, halusi omia itselleen..), monta pellavaista pistelykankagasta, uusin The World of Cross stitching-lehti ja kaiken kruunasi ihana sininen helmipussi.

Lähikuva tyynyn pistelystä. Jotkut varmaan tunnistavatkin tämän Kirsin Love To Stitch-malliksi

Ja aivan mielettömän kauniita pistelykankaita ja palat olivat hurrrrjan isoja (etenkin lila ja sininen).

Ja sitten se paljastus. Ihana salainen ristipistoystäväni oli Mia . KIITOS KIITOS KIITOS KIITOS!!!!! Oli aivan ihana vaihto.

Oma parini ei vielä ole blogiaan päivittänyt, joten en vielä paljasta kenelle lähetin paketteja.

 

Pistellytkin olen, mutta...kuten monilla muillakin tähän aikaan vuodesta, kuvia ei vielä voi näyttää. Jouun jälkeen tuleekin sitten valtavan iso päivitys, ainakin kuvien suhteen.

Mutta laitankin tähän kuvan ovikoristeesta, jonka "askartelin". Paitsi, että eipä siinä paljoa ollut askartelemista. Valkoinen sydän oli valmis. Ostin sen lokakuussa Pertunmaa-reissultamme, Kuortin abc liikennemyymälän yhteydessä olevasta Woodpark-myymälästä . Ostin siihen vain punaiset valot jotka "pujottelin" sydämen sisälle.

Yritän päivittää blogini vielä ennen joulua, joten siihen asti..

MORJENS