Sain vähän kuin huomaamatta Tenderness-työn valmiiksi. Puuttuu tietenkin vauvan nimi ja muut tiedot, mutta niitä ei vielä tiedä, kun ei ole edes syntynyt.

Ja jos jotakuta kiinnostaa, niin voin joko myydä tai vaihtaa tuon Tenderness ohjeet ja loput langat (saattavat riittää toiseenkin työhön, ainakin suurin osa langoista). jos en tätä kautta, niin sit laitan huutoon.

Katsoin jo mallin, kankaan ja langat valmiiksi seuraavaan (vauva)työhön, mutta en vielä aloittanut. Jos vaikka huomenna..Katselin kaikenlaisia ohjeita mitä tallessa, etsien vielä kahteen muuhun vauvatyöhön mallia. Kun nyt vaan syntyisivät, niin sit tiedän mitä alan tekemään. Ja keväällä yhdelle tutulle vielä tulossa vauva, siihen on malli jo olemassa, kun vain saa tilattua sen.

Huomenna jos pääsis aloittamaan tuota ompelemistakin. Viikonloppuna en viitsinyt ottaa konetta esille. Meillä kun mies tuli sitten perjantaina kipeeksi. Eilen lauantaina tais kuume korkeimmillaan olla 39.2. Onneksi tänään oli jo parempi olo, mitä nyt kamalan tukkeinen. sandrallakin se kuume oli vain 2 päivää. Nenä kyl viel vuotaa ja yskääkin on, mutta taidettiin selvitä aika vähällä tästä flunssasta. sofialla hiukan nenä  vuotanut, mutta ei muuta. itsellä onneksi ei vielä mitään sellaista oloa, että tulisi kipeeksi. Pitää koputtaa päätä, eikun siis puuta.

Niin ja Sofia oppinut ryömimään, tuskin menee kuin hetki, kun jo konttaa..