...ja joululahjoja pitäis viel tehdä..ja muutama ostaa myös. Lähes kaikki ommeltavat on kyllä jo laikattu, kunhan vaan sais vielä ommeltua ne...nyt ei oo pariin päivään tullut edes koskettua ompelukoneeseen kun ei oltu edes kotona.

Ompelin kyllä tuossa viikolla muutaman "ylimääräisenkin" jutun. Sofialle fleecehaalarin ja Sandralle keiju/prinsessa puvun. Tää päivä mennyt haahuillessa, muutaman piston saanut pöytäliinaan tehtyä. Onneksi se on jo puolessavälissä, hiukan ylikin..nopeeta tehdä kun tulee jälkipistoin tähtiä, lankana DMC:n metallilanka. Laitan siitä sit kuvaa kun valmis. Sekin on joululahja, mutta tiedän, että lahjan saaja ei lue tätä (tuskin edes tietää blogini osoitetta), joten voin laittaa kuvan tänne.

2091592.jpg

Sain tuon ihanan sammakkofleecen ystävältäni, ihan sitä varten, että teen siitä Sofialle jotakin. On sellaista ohutta fleeceä, juuri sopivaa laittaa kuorihaalarin alle, kun nukkuu päikkäreitä ulkona.

2091594.jpg

Keijun siivet tuohon pukuun ajattelin ostaa. Kaavoissa oli kyllä ohje siivillekin, mutta taidan säästää hermojani....

Saas nähdä meinaanko itsekin tulla kipeäksi. Vähän on olevinaan huono olo, ei häiritsevä viel, mutta saattaa muuttua sellaiseksi. Sofialla on nuhaa, mitenköhän nukkuu yöllä..no se jää nähtäväksi. Ja Sandrakin niiskuttanut tänään vähän. Ihan kuin tässä olis aikaa tulla kipeeksi....