Tuo oli ihan eka ajatus viime yönä kun päätin laskea lankavarastoni..siis tarkoitan neule/virkkauslankavarastoani.... Voisikohan joku ketoa, miten ihmeessä näitä on kerääntynyt näin paljon...toisaalta neuleharrastajille toi on varmasti pieni varasto..toivon niin..

Tässä on lankaa n. 6,5 kiloa ja kuvasta puuttuu ne langat. jotka on tarkoitettu Barbie vaatteisiin, niitäkin on varmaan pari kiloa..Osalle noista langoista on jo käyttötarkoituskin, osa odottaa inspiraatiota.

Oon sentään saanut neulerintamal jotain valmistakin. Tein itselleni keepin Novitan Rustika-langasta, reunat virkkasin kyl Novitan Kaarnasta kun ei rustika ois riittänyt.

Aloittelin pistelytkin tuos reilu viikko sitten, mutta ei kauheasti edistynyt kun neuloin Noro-langasta jakkua itselleni ja se vei mukanaan, kunnes.....Olin saanut etukappaleet kädenteille asti valmiiksi, laskin silmukoita ja KÄÄÄÄÄK, toisesta etukappaleesta uupui 10 (!!!!!!!) silmukkaa. En voi käsittää miten vasta nyt sen huomasin!!!!! Ei auttanut itku, piti purkaa se toinen etukappale ja se nyt odottaa sitä uutta inspiraatiota...

Ompelin kyllä eilen Sandralle fleecehaalarin. Olin luvannut tehdä sen, että saa saunasta lähtiessä laitettua sen päälle ja sit kipittää tänne ylös sisälle. (Meillä kun toi sauna on erillisessä rakennuksessa tuossa rinteen alaosassa, oli jo silloin toiveena tällainen ratkaisu kun etsittiin taloa). Ja tyttö tykkää, kun sai itse valita kankaankin.

Satu kaipaili Vervacon paria seepia työn ohjetta/pakkausta. No yllätys yllätys, että miulta löytyi toinen kittinä ja toinen ohjeena. Teimme sitten vaihtokaupan ja voi minkä ihanuuden minä Sadulta sainkaan vaihdossa.

Care Bears Afghan. Tällekin todennäköisesti löytyy jo omistaja sitten kun valmistuu...

Ystäväni Niinan kanssa päätimme laskea ristipistopakkaukset...Mullekin niitä kertynyt huikea määrä, mutta ei lyö vertoja Niinan kokoelmalle. Tässä vielä kuva mikä viel puutuuu tuolta mun webshot-albumista . mutta lisään sen sinne pikimmiten...mutta kyllä mullakin noita pakkauksia nähätävästi on, reilu 50....huh, kun löytyis viel aikaa tekemiseen.

Vielä kuva meidän pienestä puuro-tytöstä.....