Joulu sit tuli ja meni ja tää blogin päivitys jäänyt pahemman kerran taka-alalle. No nyt pyrin korjaamaan asian.

Kaikki muut joululahjat sain valmiiksi, paitsi siskoni pitsineulepaitaa (onneksi olin keksinyt muutakin siskolleni, niin ei ollut itään hätää), joka ei oo valmis vieläkään, hihat yhä kesken. Eilen tein sitä hetken ja jos tuos viikonloppuna sais viimeistään valmiiksi.

Lapsetkin saivat ihan kohtuu määrän lahjoja, ei mitään krääsää, sekä omia toiveitaan (okei, Sofialla ei kauheasti viel omia toiveita ollut) että sellaista mitä äiti ja isä oli lapsille toivonut. Itsekin sain muutaman lahjan, erittäin mukavia sellaisia.; pari valkoisen Teema-sarjan isoa lautasta, Teeman suorakaidevuoka, ihana pitsinen paita sekä 100 euroa rahaa.

Itse tein tänäkin vuonna suurimman osan lahjoista, joitakin tuli ostettuakin, mutta ei mitään kallista. Kallein ostos taisi olla Sandralle ebayn kautta Hello Kitty-toppatakki.

2187165.jpg

Tällaisen kiipeilevän tonttu-korttitasku pistelyn tein isäni naisystävälle joululahjaksi. Malli on jostain Rico-lehdestä, muistaakseni tais olla nr. 89

2187173.jpg2187182.jpg

Ja Kaarna-langasta tuli muhkea huivi Selmalle. Ohje huiviin löytyi Moda 5/08. Tein samasta langasta vielä myssynkin, mutta siitä en oo ehtinyt vielä kuvaa napata.

 

2187217.jpg

Ja serkkuni Venla-tyttö sai barbie-vaatteiden lisäksi muutamia Brazin vaatteita, tässä yksi niistä. Joulun kunniaksi puna- valkoinen.

2187202.jpg

Ja sukulaistytölle meni myös tämä villakangastakki.

2187219.jpg

......Ja jottei tekeminen vaan vahingossakaan loppuisi kesken..muutama Ebay löytö.....

2187189.jpg2187194.jpg