...on paha paikka...ei saa eksyä (ainakaan liian usein sinne)..ei sen puoleen, en ollut käynyt siel melkein kahteen kuukauteen. Mutta eilen sit kävin ja mukaan tarttui tarpeellista ja tarpeetontakin..

Se tarpeellinen on tuo eläinkuvioinen fleece, siitä tulee ystäväni tänään syntyneelle pojalle peiton toinen puoli. Ja on noi etualan ihanat puuvillakankaatkin sinänsä tarpeellisia, että Sandra ja Sofia saa niistä ihania kesävaatteita (ja ei niitä ole kuin puoli metriä/per kangas, paitsi tuo pinkki ruusukangas, sitä on metrin). Se vähemmän tarpeellinen on tuo Disney keiju-fleece. Mutta ne, jotka minut tuntevat, tietävät, että en millään voinut jättää tuota sinne fleecepalalaatikkoon odottamaan jotakuta toista ostajaa. Tahtoisin tehdä siitä ITSELLENI takin, mutta pahoin pekään, että perheessämme on joku, joka tahtoo sen itselleen..toisaalta sitä on sen verran, että saattaa riittää kahteen takkiin...

Tossut-ristipistotyö ei kauheasti ole edistynyt, jotenkin ollut liian väsynyt. Jos vaikka nyt sais taas muutaman piston tehtyä...Tänään aika meni aamupäivällä ommellessa yhtä palapeliä...kokosin enoni nahkaliiviä..enää tarttis vuoritus..jos sais sen aikaiseksi huomenna.