...Miljalle.

Oli mukavaa laittaa paketteja kun pidämme aikalailla samoista jutuista (löytyi hyvin omista varastoista kans lähetettävää) ja tunnen jonkin verran Miljaa tuon MSN messengerin kautta (silloin tällöin jutustelemme sitä kautta).  Toisaalta oli vaikea laittaa pakettia, ettei heti paljastuisi...ja olihan Milja epäillyt minua parikseen, kun laitoin kuulemma niin hänen oloistaan yllätystä. Lainasin nämä kuvat tuolta SRPY blogista, kun en ollenkaan tajunnut ottaa kuvia ennen lähetystä. Toivottavasti Milja et pahastu kuvien lainaamisesta.

2094325.jpg

Tämä oli syyskuun paketti: Vervacon kädet sepia pakkaus. Tämän tilasinkin ihan Miljaa varten, koska tiesin hänen pitävän Vervacon Sepia malleista ja Jeni tyttönen oli juuri syntynyt niihin aikoihin kun paketin lähetin. Laitoin pakettiin vielä perhonen muotoisen langan pitäjän (miksi tuota nyt oikeastaan suomeksi kutsutaan) ja vielä pienen suklaan.

2094326.jpg

Lokakuun pakettiin laitoin niinikään Vervacon pakkauksen (pakkauksen kuitenkin kasannut joku muu firma, en nyt muista mikä) omasta varastostani ja pienen suklaan tähänkin. Tästä tuli aka pieni paketti, mutta tiesin, että laitan marraskuussa sitten isomman.

2094327.jpg

Tähän marraskuun paljastuspakettiin lupasin jotakin myös hänen lapsilleen: Nealle laitoin virkatun hatun ja Jenille ompelin fleecehaalarin. Miljalle laitoin DMC:n erikoislankoja sekä 2 Atalien lankaa, aidakangas paloja sekä 3 pientä panda aiheista ristipistopakkausta.

Oli mukavaa kasailla Miljalle noita paketteja ja 3 kuukautta meni taasen siivillä. Nyt vain odotellaan seuraavaa SRPY kierrosta...........