Tää on taas näitä viikkoja, kun tahtois vain nukkua ja "kadota". En oo saanut taas mitään aikaiseksi pariin päivään. Muutaman piston eilen tuota Helinää, jos yrittäis saada siitä otettua viel tänään kuvaa. Sukulaiset riitelee, kylläkin keskenään, mutta ainahan se vaikuttaa myös muihin (välillä kyl tuntuu, että kukaan ei tunnu tajuavan sitä, miten vaikuttaa muihinkin). Kotona ei oikein jaksa mitään tehdä, kun ei tiedä mistä aloittais. Ehkä sitten taas yöllä tulee inspis.

Jotain positiivista (joka päivästä jotain pitää löytää); käytiin Sofian kans neuvolassa. Kaikki loistavasti, paino noussut hienosti, nyt jo 4260g ja pituuttakin oli tullut lisää, nyt ollaan jo yli puolmetrisiä, 53,8cm.

1911642.jpg

Kävin katselemassa huvikseen muutamia nettiristipistokauppoja, huoh, ei olis pitänyt. Taas löytyi aivan ihania uusia pakkauksia ja ohjeita mitä tahtois. Ihanimmista laitoin jo kuvia tuonne webshottiinkin. (HIh..winkwink SRPY:lle). Etenkin nuo Violariumista bongatut enkelit aivan mielettömän suloisia.

Mulle kun nuo enkelit on se "mun juttu", etenkin äidin kuoleman jälkeen (äiti kuoli elokuussa 2000 leukemiaan), niistä on tullut vielä tärkeämpiä. Sofian kastepöydässäkin oli enkeli, Sofia sai sen sylikummiltaan. Olin aikonut sen itse ostaa Partyliteltä, mutta Anx ehtikin antaa sen Sofialle.

1911658.jpg

Jos vaikka yrittäis mennä pistelemään tuota Helinää..kauhea hinku saada se jo valmiiksi, pääsis tekemään jo joululahjoja. Joulukin on jo pelottavan lähellä...