Vihdoin ja viimein se on tapahtunut. meille syntyi toinen pikku"prinsessa" 09.08.2008 klo 00.52. Painoa neitosella oli 3545g ja pituutta 50cm. Maanantaina päästin jo kotiin.

1815708.jpg

tässä uusi pikku"prinsessa" nyt on.

1815730.jpg

Ja tässä on ylpeä isosisko sandra ensimmäisessä kuvassaan pikkusiskon kanssa.

Ainakin tähän mennessä on mennyt tämä kotona olo hienosti. Rakas mummini tuli täksi ensimmäiseksi viikoksi meille auttamaan. Tai ainoa missä "apua" täs tarvii, on jos käyn kaupassa niin ei heti tarvi ottaa pientä mukaan vaan voin jättää kotiin mummin kanssa. Ja jos päivällä tahdon nukkua niin on sit Sandralle seuraa, ennenkuin Inkku tulee töistä.

Käsitöitäkin olen tässä blogitaukoni aikana tekemään. Etenkin barbien vaatteita olen virkannut ja neulonut. Kuvia niistä en viitsi tähän blogiini lisätä, mutta ne löytyvät tuolta webshotista. Ja jos joku löytää vielä lisää etenkin virkkausohjeita noihin barbie vaatteisiin niin kaikki on tervetulleita.  Etenkin jos joltakulta löytyy niitä upeita Barbie aikakausi pukujen virkkausohjeita...olen niitäkin kuvia kerännyt ja aattelin jos tekis niistä tuonne webshottiin oman looking for albumin.  eihän ne mitään leikkimiseen tarkoitettuja pukuja ole, mutta pakko saada joku kokeilla, on sen verran upeita.

Tuota Preening Pixietäkin olen saanut eteenpäin. Etenkin tuo peiliosa mitä nyt teen, niin tuolla sairaalassa ollessa pari päivää edistyi ihan hyvin. Hoitajia hieman hymyilytti kun aina kun tulivat katsomaan niin neiti nukkui ja mie tein käsitöitä. Siitäkin löytyy kuvia tuolta webshotista.

Ja kiitos uudelle salaiselle ristipistoystävälleni. Häneltä tuli tänään kortti. Ja ihana potku persuksille, että pitäis tätäkin päivittää. Muuten olisi varmaan taas jäänyt jollekin toiselle päivälle tämäkin..mutta nyt lupaan, että yritän ainakin kerran viikossa päivittää tätä, mutta pyrin useammankin kerran viikossa.