Vaihdoin nyt sit hetkeksi tähän ulkoasuun, kun tuo "red" ei toimi kunnolla. Katsotaan jos vaikka jossain välissä oppisin tekemään ihan oman sivupohjan.

Laitan muutaman "unohtuneen" kuvankin tähän, tai siis olin muutaman unohtanut aiemmin kuvata.

Sain rakkailta ystäviltäni Johannalta ja Niinalta aivan ihania lahjuksia. Kyseessä on sekä synttäri että joululahjoja.

   

Nämä ihanat Barbievaate virkkausohjeet sain joululahjaksi  ja tiikeri pistelyohje ja kynttiläsomisteet synttärilahjaksi Niinalta. Otin kuvan myös siitä aivan megaihanasta Mikki & Minni kirjanmerkistä, minkä Niina oli miulle tehnyt, mutta kuva katosi johonkin. jollet Niina pahastu niin lainaan kuvaa siun blogistas, siksi kunnes löydän/otan uuden kuvan itse.

Tää on kyl aivan mielettömän ihana..ainoa ongelma on se, että Sandrakin tykkää...Silmänisku

Johannalta sain ihanan ristipisto-ohjeen tuohon keräilemääni vuodenaikasarjaan, yksi minulla jo olikin, SRPY 2008 paketista tulleena. Enää kaksi puuttuu..näistä tulee vielä joku kaunis päivä ihanat tyynyt olohuoneen sohvalle. Sain myös Ottobre lehden, jossa  monta aivan pakko tehdä- mallia.

Kiitos rakkaat ystävät!!!!!!!!!!!

Joulun välipäivinä ja vuodenvaihteessa ehdin tehdä muutaman pipon pieninä välitöinä, ennenkuin aloitan mitään suurempaa taasen. Kahdesta piposta oon muistanut ottaa kuvat, kahdesta otan kun muistan ottaa kameran Rajamäelle mukaan. Sandran päässä oleva pipo ei ole meidän neidin, Sandra toimi vain mallina. Toisen pipon tein uudenvuoden päivänä miehen serkun Uku-pojalle.

Sandran päässä oleva pipo on Jenga-langasta, Ukun pipo Mambo-langasta, molemmat on Novitan lankoja.

Tein myös itselleni (jollei eksy jollekin muulle....) keepin, mutta lanka loppui hiukan kesken ja kuvan otan kuun saan reunat virkattua vaikka sit jollain muulla langalla.

Ja lisää tekemis-ideoita, eestiläinen Käsitöö -lehti ja kotimainen Moda-lehti....ja parin päivän päästä pitäis tulla Suuri käsityölehti ja Novita-lehti...huoh..mistähän sitä kaikkien kaipaamaa aikaa taasen saikaan....

Hyvä ystäväni Mirja asuu Yhdysvalloissa. Indianassa. Hän lähetti miulle ottamiaan kuvia kun Yhdysvalloissa riehui se talvimyrsky joulun tienoilla. Mirja lupasi, että saan laittaa kuvia esille tänne blogiini. On nimittäin aika upeita kuvia, vaikka myrsky ei mitään kivaa olekaan.

Ja tässä vielä Sandra sytyttämässä tähtisädetikkua...