Ja taas on jotain valmistunut. Myös jotakin sellaista mitä ei vielä täällä voi julkaista..muutaman kuukauden kuluttua sitten.. ;)

Suuri käsityölehti on ollut aina yksi suosikkilehteni. Mulla taitaa olla lehdet jostain vuodesta 1974 lähtien (muistaakseni joskus silloin lehti alkanut ilmestyä) Tietenkin alusta aina vuoteen 1996 asti rakas edesmennyt äitini tilasi lehden itselleen. Sitten tilasin sen omissa nimissäni. Muutaman viime vuoden aikana lehti ei ole tullut nimissäni, vaan rakas anoppini tilaa sen itselleen ja saan lehden heti ilmestymisen jälkeen tänne minulle.

Nyttenkin valmistuneet työt on parista viimeisimmästä lehdestä.

Sandra näki elokuun lehdessä ihanan vihreän takin ja ilmoitti, että tahtoo samanlaisen. Serkkuni tyttö sai sitten synttärilahjakseen samanlaisen. Ja tietenkin värin piti olla sama kuin mitä lehdessä oli. Omasta mielestäni tuo vaaleanvihreä on kyllä niin keväinen väri, että siksi nimitin takkeja kevättakeiksi. Mutta ihanaa, että lapset eivät välitä siitä mikä on keväinen tai syksyinen väri. Ja onhan nuo takit iloinen väripilkahdus harmaaseen syksyyn..

Eilen sain valmiiksi myös Sandran serkun, Arlesin käärme pipon. Eli otsikon käärme ei onneksi ole oikea (pelkään nimittäin käärmeitä, vaika olenkin yhtä hyvin suurta (elävää) käärmettä koskenut. Oli pakko kokeilla miltä se nahka tuntuu).

Neuloin myssyn sekä käärmeen Novitan Nalle-langasta. Ja ohje löytyy syyskuun suuri käsityölehdestä, kuinkas muutenkaan..

Ja vielä ei ole SRPY:ltä tullut mitään..joku halkeaa kohta jännityksestä...hullua helppo "kiusata"....vielä on muutama päivä tätä kuukautta jäljellä...IIIIIIIIKKKKKKKKSSSSSSS...jaksaa...jaksaa..nimittäin odottaa...;)