Nyt on sitten virallisesti syksy ja SRPY 2008 alkoi..sain jo tuossa elokuun puolella kauniin kortin omalta salaiseltani. Ja tänään oli postilaatikossa jo kuori salaiselta. Paketista löytyi suloinen ristipisto-ohje, langat ja kangas kastetauluun sekä kehyskin siihen, mukana oli myös kaunis kortti, jossa sisäpuolella oli teksti: "Hei Rebecka! Onnea teille kaikille tyttövauvan syntymän johdosta! Tämä ensimmäinen lähetys on ns. extra, seuraava on sitten se oikea, joka tulee tällä kuulla. Tämä on pienokaisen johdosta. Toivottavasti pidät. T. salainen ristipistoystäväsi!"

1875077.jpg

Kyllä todellakin pidän. Kiitos todella paljon. Voisinkin tuon tehdä, kunhan saisin tuon Helinä-työn valmiiksi.

Postilaatikossa oli tänään toinenkin paketti, rakkaalta ystävältäni Indianasta, USAsta. Ihania vaatteita vauvalle ja mukavaa puuhasteltavaa Sandralle. niin ja miun suosikkihahmo Helinä-keiju-kangasta. Mutt lupasin siitä Sandralle tehdä mekon. Sandra sai vielä Helinä-keiju tarroja (mie kyl taidan joskus "lainata"  niitä vähän, niitä on kuitenkin  414 kpl).

1875086.jpg

1875089.jpg

Sandra sai myös hauskan väritettävän puisen enkelin ja sen mukana vielä muutaman tussin. Ja hetihän se piti työstää.

1875092.jpg

Mie olen yrittänyt tehdä tuota Preening Pixietä, mutta viime viikko oli sellainen, etten pahemmin ehtinyt tehdä, joten en millään ehdi saada ristiäisiin valmiiksi. Harmi, mutta olihan se odotettavissakin. Otin kuitenkin päivitetyn kuvan työstäni. Vielä varmaan menee parisen viikkoa, ennenkuin työ on valmis. Laitan kuvan tuonne webshottiin myös, siellä se on kuitenkin selvempi kuin tässä.

1875082.jpg

Meillä viime viikolla on sairastettu melkein koko perheen voimin. Ensin Inkku oli alkuviikon flunssassa, miulle tauti iski torstaina ensin kurkkukipuna, perjantaina nuha ja yskä ja lauantaina oli sit 38 kuumettakin. Mutta onneksi selvisin näinkin vähällä. vielä on ääni ja nenä tukkoiset, mutta muuten olo on hyvä. sandra on vähän niiskutellut ja välillä hiukan yskinytkin, mutta ainakin vielä ei oo tullut sen pahemmin kipeäksi. Ja pikkuinen on ainakin saanut pienen nuhan, mutta tuntuu siltä, että on jo menossa ohi. Kunhan sunnuntaina kaikki olisimme terveinä.

Pakko laittaa tähän vielä rakkaista lapsistani kuva, jonka otin tänään. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa...

1875072.jpg

Ainiin, vielä lopuksi....Tietääkö kukaan mikä sieni(?) tällainen on. Inkun isä kävi metsässä tuos sunnuntaina ja löysi tällaisen. Itseasiassa todella kaunis, mikä sitten lieneekään.

1875075.jpg