tänään on ollut näitä päiviä, kun ei ole saanut mitään aikaiseksi...täällä on vähän väliä satanut ihan kaatamalla..juuri nytkin vettä tulee niin, että jos pitäis pariksikin sekunniksi mennä tuonne sateeseen, niin kastuis ihan läpimäräksi. Oon sentään yhden koneellisen pyykkiä saanut pestyä. Ja leikkinyt Sandran kans barbeilla. Muutaman piston tehnyt Preening Pixietäkin, jos vaikka sais viikonloppuna otettua kuvankin edistymisestä. Sovittiin Sandran kanssa, että tuosta Helinä-keiju taulusta tulee pikkusiskolle ensimmäinen ristipistotyö, vaikka Helinä onkin äidin lemppari....

Kävimme tyttöjen kesken toissapäivänä Toys R Us lelukaupassa, kun sandra oli säästänyt rahaa poikabarbieta varten ja saanutkin viel kummiltaan vähän aikaa sitten rahaa jotakin lelua varten. Sandra sai ostettua Tuhkimon Prinssin sekä Polly Pocket nuken itselleen. Varmisti vielä, että jäähän hänellä rahaa vielä, että saa ostettua pikkusiskolle pienen pehmolelun. Osti sitten pienen Pandakarhun pikkusiskolleen.

1840576.jpg

Eilen kävimme ensimmäisellä neuvolareissullakin. Pienen paino lähtenyt erittäin hyvin nousemaan, joten se suhteen kaikki on ok. Ja muutenkin kaikki oli kunnossa. Parin viikon päästä sit taas uudelleen.

Ristiäisten ajankohtakin on jo sovittu; 7.9. eli jo muutaman viikon päästä. Mutta se johtuu ihan siitä, että pappi, jonka tahdomme kastamaan pienokaisemme, on lähdössä pois Pyhtään seurakunnasta ja hänelle kävi tuo päivä. Ja onhan se helpompikin, kun toinenkin saa nimensä, niin ei tarvi kutsua vauvaksi tai vaaveliksi. Ja kun itse ei tarvitse pahemmin mitään tehdä ristiäisiin, kun Inkun äiti haluaa järjestää tilaisuuden, niin ei haittaa vaikka onkin pian. Ja onhan pieni melkein kuukauden ikäinen silloin ;)