Sandra aloitti nyt syksyllä esibaletin ja pitihän hänelle tehdä sitten asiaankuuluva pussukka tossuille ja juomapullolle. tyttö sai itse valita mallin ja valitsi  Betty Davisin Chloen.

Muuntelin hieman ohjetta:

balettipukuun lisäsin kimallelangan muliinilangan mukaan eli oli 2+2 säiettä. Alkuperäisessä kaikki rajaukset oli tehty yhdellä värillä, mutta itse tein tuon balettipuvun ja tossut enemmän puvun väriin sopivalla värillä.

Tossujen nauhat ja hiusten rusettinauha on tehty DMC:n rayon langalla (sellaista liukasta ja hyvin kiiltävää lankaa)

Pussukkaan käytin myös balleriinakangasta (Mulla olisi ollut ohjeita samanlaisiin pikku balleriinoihin kuin tuossa kankaassa, mutta Sandra itse valitsi tämän toisenlaisen). Pistelyn reunoille löytyi vielä pätkä kaunista pitsiä. Pussukka on jo käytössä ollut, mutta aion siihen vielä ommella vuorin.

Tämän tekemiseen meni noin 5 päivää. olenkin tässä viime aikoina tehnyt aika pieniä töitä. Koskahan ehtisin aloittamaan seuraavan vähän isomman työn?

Neuloin myös Sandralle uusimmasta Novita lehdestä kivan liivitunikan. Lankana Isoveli Colori. Tämänkin sain viikossa valmiiksi.

Syy miksi sain nämä niin pian valmiiksi: Vietimme parin viikon aikana paljon aikaa appivanhemmillani. Siellä saan yleensäkin paljon aikaiseksi. Rakas anoppini hoitaa lapset, lähinnä Sofiaa, Sandraa ei paljoa tarvitse vahtia tai hoitaa. On suurimman osan ajasta puistossa serkkujensa kanssa.

Niin ja sitten ne pikkuapinat...

Mitä isosisko edellä niin pikkusisko tahtoo tehdä kanssa...