Olin ehtinyt huolestua jo kun lokakuun aikana ei SRPY:stä kuulunut mitään. Mutta tulihan se lopultakin, maanantaina. Tietty ollaan jo marraskuun puolella, mutta pääasia, että ihana paketti tuli perille.

Kuori sisälsi aivan ihanan ISON palan suklaanruskeaa kirjontakangasta (kenties eveä tai pellavaa tai...ei sillä materiaalilla niin väliä), siis aivan fantastisen ihanan väristä. Ja kaksi liukuvärjättyä muliinilankaa sekä yksi vaaleanvihertävä pearlescent effects-tokka. Ja aivan ihana koriste. (jonka sandra yllätysyllätys halusi ottaa itselleen) Pitääkin keksiä joku koristeelle arvoisensa paikka meidän huushollista.

ja lähikuvaa pistelystä...AAAHHH, NIIN KAUNIS

Kiitos hyvä SRPY:ni. Ihanan paketin lähetit jälleen.

Ompeluksia..

Halloweenkin oli ja meni..okei, Pyhäinpäivä, mutta Sandralla oli silloin lauantaina serkkujensa luona Halloweenjuhlat, niin käytetään päivälle sitten halloween-nimeä. Ja kun kerran kyse suomalaisesta Halloween-juhlasta, piti pukeutuminenkin olla sitten teeman mukaista. Joten äiti oli kiltti ja ompeli Sandralle noitapuvun. Hattua ei noissa kuvissa ole päässä, sen nimittäin ostin, ei ollut enää aikaa tehdä sitä. Ja itseasiassa nämä kuvat otettiin tänään, juuri ennenkuin neiti meni nukkumaan. varsinaisessa juhlassa nimittäin neidin naaman väri oli muuttunut vihreäksi.. Yritän saada myös siitä maskista kuvan. Sofia-raukka vain oli pelästynyt pahanpäiväisesti kun Sandra oli mennyt takaisin vanaemalle ja vanaisalle.

 

Pistelyitä

Pistelin eräälle rakkaalle ystävälleni syntymäpäivälahjaksi Teresa Wentzlerin Strech dragonin. Mietin pitkään miten viimeistelen kyseisen työn ja jotenkin se vain "puhui" itsensä laukuksi.

toiselle rakkaalle ystävälleni pistelin korkokengän pussiin.. Siis pistelin korkokengän ja viimeistelin sen nauhalla suljettavaksi pussiksi. Tällähän oli joku oma nimikin, ranskaa, mutta en nyt muista mikä se oli..

Ostoksia

 Olen pari päivää ollut kotosalla, kun Sofia on ollut korkeassa kuumeessa. Mummini tuli sunnuntaina meille, hoitamaan lapsia, kun minä ja isäntä ollaan töissä. Mutta sunnuntai-maanantai yönä Sofia heräsi 4 aikaan yöllä ja oli tulikuuma. Ei muuta kuin kuumemittari esille ja ihmekös, että oli kuuma, mittari kipusi 38,5 asteeseen. Kävin tytön kanssa terveyskekskuksessa sitten aamupäivällä. illalla kuume olikin sit kivunnut jo 39,7 joten päätin pysyä kotona hoitamassa neitiä. Olisihan mummikin pärjännyt, mutta ajateltiin jos jotain tulee, että pitää päästä lähtemään, niin mummillani ei olisi ollut mitään kulkuvälinettä millä lähtisi mihinkään täältä. Ja sen verran metsän keskellä kun asutaan, niin oli parasta, että myös minä olin kotona.

Päivällä kun Sofia nukkui päiväunia niin päätimme Sandran kanssa käväistä Petikossa Eurokankaassa. Sandralle tarvii tehdä balettiin pitkähihainen puku. Ja vaikka kangasvarastoni onkin (liian) suuri, ei sieltä löytynyt sopivaa kangasta pukua varten. Löydettiinkin sit kaksi sopivaa kangasta eurokankaasta ja hameosaan organzaa (yes, ei tartte vääntää tyllistä sitä hametta). Kuva ei vaan oikein onnistunut ainakaan värien puolesta. Pitää yrittää ottaa päivänvalossa uusi kuva..

Löysin myös muutamiin pukinkonttijuttuihin kankaita. Voin hyvin esitellä kuvat täällä, koska asianosaiset eivät tiedä mitä kellekin tulee ja mistä. (kjähkjäh ;) )

Samoin löysin muutaman jouluaiheisen kankaan. Näistä tulee  todennäköisemmin joulukoristeisiin taustoja..

Niin ja onhan nuo ristipistopakkausvarastoni taasen täydentyneet. Ystäväni käväisivät lomallaan Amerikassa ja toivat minulle muutaman pakkauksen. Yksi on jemmattu ja pois kuvasta, koska löytää tiensä pukinkonttiin..

Ja onhan rakas ystäväni lähettänyt minulle ison läjän vaatekaavoja, mutta enhän nyt tietenkään niistä kuvaa muistanut ottaa..no jääpähän seuraavaan päivitykseen sitten niistä kertominen tarkemmin.

Tälläista tarinointia tällä kertaa..