Oon pari päivää (tai siis yötä) ommellut noita joululahjoja niin meinaa unohtua tämä blogin päivittäminen.

Eilen (tai jos tarkkoja ollaan niin toissapäivänä) paljastui viimeinkin kuka ihana ihminen on lähetellyt minulle viimeiset 3 kuukautta aivan ihania yllätyksiä. Ja tattadaaa.....hän on Liisa . Kiitos kaunis näistä 3 ihanasta kuukaudesta..harmi kun tää taaas loppuu. Ja Sandra ollut kyllä niin onnessaan yllätyksistä joita hän sai, etenkin siitä Brazin mekosta.

Tässä viimeisessä paketissa ihana joulukortti, neulapaketti, aidakangaspala, (tod näk.) pellavakangaspala ja hauska puuvillakangaspala (josta jo tiedän millainen barbien vaate síitä tulee).

2073561.jpg

Sain viime viikolla valmiiksi mieheni serkulle rasian, jonka kanteen laitoin Nimuen Fairy Dust ristipistotyön. Tein sen joululahjaksi ja annoimme sen jo Cindylle, hän muuttaa parin viikon päästä perheensä kanssa austraaliaan. Sniifsk, tulee ikävä.

2073562.jpg

2073563.jpg

Viime viikonloppuna oli Sandran serkkupojan synttärit. Poika täytti 5 v ja oli toivonut Paloautokakkua. No pitihän pojalle sellainen tehdä. Aika hieno siitä tuli, vaikka nyt itseäni kehunkin. Ja maistuikin hyvälle, vaikka tuota kuorrutusta tehdessä vähän mietinkin, että mitenkähän menee kaupaksi..mutta kyllä siitä tykättiin..mukavaa.

2073564.jpg

Kello on 02.11 ja minua ei edes väsytä...viitsisköhän viel jotain puuhata noiden joululahjojen kanssa...hmmmm...