Ja miulle tulossa uusi flunssa, toivottavasti ei. Stressi (mikähän se on, en kyl oo omasta mielestä stressannut) kun häviää tai toi kiire,  niin iskee vissiin uudelleen. Pari lahjaa viel tekemättä, mutta ne on nopeita. Ja muutama viel viimeistelemättä, mutta niissäkään ei mene kuin muutama tunti.

Tällä hetkellä en saa kuvia laitettua tähän, kun en oo kotona. Lähdettiin lasten kanssa "evakkoon". Inkku ja hänen isänsä aloittavan huomenna eteisen remontin meil. Pitäis onneksi olla nopea  projekti, jollei nyt lattian alta tuu mitään yllätyksiä. Toivon mukaan huomen illalla pääsis jo kotiin, mutta voipi olla, että menee viel keskiviikkoon. Mikäs tääl anoppilassa on ollessa. Nyt saan ainakin päiväl tehtyä jonkin aikaa käsitöitä, kun ei tarvitse siivoilla. Tää maanantai päivä meni ihan oikeastaan siihen, että yritin kovasti vaan siivota. Ainakin yritin. Kun lähdin lasten kanssa, niin ei kyl silt näyttänyt, että olin siivonnut..tai oikeammin laittanut tavaroita paikoilleen.

Olimme viikonloppuna mun isän luona. Sain kaikki muut lahjat sinne valmiiksi, paitsi siskon pitsineulepuseron hihoista puuttuu puolet, yhä edelleen. No jos sais joulun pyhien aikana sen valmiiksi. siskon pojalla tammikuun alussa synttärit, niin jos silloin veis sen sinne. Niin ja muutama Brazin neulottu mekko, mutta ne yhtä lukuunottamatta valmiit. yritän saada huomiseen postiin ja Pyhtäällä ne sit lisätään oikeaan lahjapussiin.

Lisäilen kuvia sitten kun pääsemme lasten kanssa kotiin takaisin.