Pikkuhiljaa alkaa olla joululahjat valmiina. Muutamia lahjoja pitäis viel ostella..kunhan pääsisin lähtemään kauppoihin ilman lapsia..no Sofian voi viel ottaa mukaan kun ei noista jouluhömpötyksistä kauheasti ymmärrä, mutta sandran kanssa sitten jo eri juttu.

Ommeltavat lahjat valmiina muutamaa pikku yksityiskohtaa lukuunottamatta. Yhdestä collegekääntötakista puuttuu viel vetoketju ja yhdestä takista puuttuu viel napit. Pari pientä ristipistojuttua viel on tekemättä. Ja pri neulomisjuttua viel ihan alkutekijöissä, langat on olemassa, mutta ei viel aloitettu. Ei onneksi mitään kovin suuritöisiä, muuten iskisi viel kaameampi paniikki..

Arvatkaa muuten, mitä tää typsy meinaa tehdä joulun jälkeen. Nukkua muutamana yönä kunnon yöunet..toi 4-5 tuntia ei taida oikein riittää...Meen yleensä nukkumaan joskus 2-3 aikaan, Sofia on siin vaiheessa yleensä herännyt kerran, saan ruokittua lapsen. Seuraavan kerran tyttö yleensä herää vasta joskus 6-7 aikaan. Monesti sit itse nousen silloin jo ylös. Joku varmaan miettii, että hullu nainen, kun ei nuku, vaikka pieniä lapsia..mutta oon aina ollut sellainen, että oon pärjännyt vähillä yöunilla. Joskus tulee tietty nukuttua sit vaikka 10 tuntiakin. Pari päivää jos nukkuis kunnolla, sit voiskin jo alkaa ahkeroimaan vauvajuttuja..Tällä hetkellä 4 ystävääni ilmoittanut perheenlisäyksestä...ja kaikki helmi-maaliskuulle. Saa nähdä, ehdinkö ens vuoden aikana pistelemään itselleni/perheelleni mitään, vai meneekö ens vuosi taas lahjojen pistelyyn.

Sain sen pöytäliinankin valmiiksi. Mutta yllätys yllätys..en vielä tiedäkään kenelle sen  laitan pakettiin. Vaihtoehtoja kun on parikin. Mutta laitan joka tapauksessa kuvan jo tänne.

Pöytäliinan pohjana on Ricon valmis pöytäliina, siinä on tuollainen aida-tyylinen nauha tuos pöytäliinan keskelle, johon on helppo pistellä. Mallikin on ricon, muistaakseni jostain ihan uudesta Ricon lehdestä. Lankoina käytetty DMC:n Precious metal effects lankoja, E3821 ja E301 (ensin mainittu kulta toinen kupari), tein kahdella säikeellä, molempia sävyjä on yksi säie. Malli on helppo ja nopea, vaikkakin tuolla metallilangalla pisteleminen ei mitään maailman ihaninta olekaan, onneksi on keksitty se lankavaha.

2120025.jpg

2120027.jpg

Ystäväni Johanna huusi miulle kerran ebaysta ihania Hello Kitty kankaita. Sandran mekosta viel puuttuu napit kiinni (nekin yllätys yllätys HK-tyyliin sopivat), mutta Sofian mekko on valmis ja ollut jo kerran päälläkin.

2120028.jpg

Ja Barbie vaatteitakin on vähän valmistunut, enemmän kuvia löytyy täältä .

2120030.jpg