Oon sit pyhittänyt kaiken aikani viikolla tuolle Tenderness työlle...tai siis sen loppuajan mitä jää lapsilta ja kotitöistä (oikeastaan saan tuos illalla/yöllä kun lapset ja mies nukkuu tehtyä hyvin omia töitä..se on sitä kullanarvoista omaa aikaa..jota ilman tulisin varmaan hulluksi). Mutta olen saanut sitä viikossa ihan hyvin tehtyäkin..

Rästihommista olen sen verran saanut tehtyä, että piirsin enoni nahkaliiviin kaavat ja sainkin sen jo leikattua. Nyt pitäisi vaan ottaa taasen kone esiin ja ommella kasaan...hih...ei se ole kuin 2 (!!!!) vuotta (!!!!!!!!) ollut työn alla.. Sit olisi viel pari isompaa rästityötä..ne ei onneksi ole ihan niin paljoa "myöhässä"...

Laitoin tuonne huutoonkin noita ristipistolehtiä myyntiin..pitäis löytyä tästä , näiden huuto päättyy vissiinkin sunnuntaina, mutta mitä ei mene nyt niin laitan uudelleen.. Pakko yrittää saada tilaa (jos ei muuta, niin uudelle kamalle...;) ). Kun noita pakkauksia ja ohjeita löytyy hyvinkin paljon ja lehtiäkin vielä parikin kotelollista, niin pakko yrittää karsia jostain..ja lehtiä on vielä tulossa lisää myyntiin..samoin joitain ohjeita..en vain viitsi kerralla kauheita määriä laittaa.

Mutta nyt....perjantai puolipäivä lähenee..pitäis siivota nyt, niin ei tarttis viikonloppuna kauheasti...sais vaan tehdä käsitöitä...kuulostaa ihanalle..katsotaan miten onnistuu..

Ihanaa viikonloppua kaikille...