Hip hurraa, sain eilen tuon Preening Pixien valmiiksi. Kello 2 yöllä..kun ei taas malttanut lopettaa. Tää päivä onkin sit mennyt ilman minkäänlaista käsityötä. En oo pahemmin ehtinyt ajatellakaan käsitöitä, kun yrittänyt siivota/laittaa tavaroita paikoilleen. jos vaikka sit huomen taasen.. Tässä tää kuva ei taaskaan ole mikään laadukas, mutta tuolt webshotista näkee tuon valmiin työn paremmin.

1931817.jpg

1931847.jpg

Ja jottei totuus unohtuisi tai ainakaan tekeminen niin viikonloppuna sain pari lehteä lisää ja tänään löytyi kirjekuori Ameriikasta sisältäen 3 kaavaa.

1931852.jpg

1931857.jpg

Seuraava ristipistotyö onkin todennäköisesti joku pienempi työ, tai varmaan parikin seuraavaa työtä. Olenkin tämän vuoden aikan tehnyt jonkin verran noita isoja töitä, niin en ole kovinkaan montaa työtä saanut valmiiksi. Mutta seuraavaksi taidan keskittyä noihin barbie vaatteisiin, ainakin pariksi päiväksi.

Ja Sandra tahtois kuulemma uuden keijupuvun, sattuipas somasti kun tuli tuo uusi keijupuku kaavakin. Itselle kävin tuos viikko sitten ostamas takkikankaan, pitäis sekin saada tehtyä mahdollisimman nopsasti.

Mutta nyt jatkuu meidän torpan siivous...että pääsis huomen imuroimaan heti aamusta..sit vois taas keskittyäkin käsitöihin...