Sairaslomani kesti sitten 3 viikkoa, tällä viikolla pääsinkin sitten jo takas töihin. Ja heti perjantaina teinkin sit 4 tuntia ylitöitä..oli pakko saada tavaraa lähtemään eteenpäin niin ei ollut vaihtoehtoja..

Sain vihdoin ja viimein tämän vuoden ensimmäisen ristipistotyönkin valmiiksi. kuvan laitoin tuonne webshottiin, mutta voisin laittaa sen myös tähän. Valmistelut tein vissiin jo joskus elokuussa, muta itse työhön pääsin vasta joulukuun puolella..ja oikeastaan koko työn tein tuossa sairasloman aikana, silloin kun ei ollut paha olo..eli ei tuon tekemiseen loppujen lopuksi mennyt kuin joku 4-5 viikkoa. Ens viikolla käyn etsimässä kehykset ja paspiksen..Todennäköisesti ostan ihan puunväriset kehykset ja maalaan ne itse. Katselin jo askartelumaaleista sellaista helmiäisvaaleanpunaista. Paspiksenkin maalaan tai koristelen jotenkin..katsotaan mihin mielikuvitus riittää. Tarkoitus olisi tehdä tuosta Sandran huoneeseen taulu.

1260798.jpg

Kolmen kuukauden SRPY rinkikin päättyi sitten näin Tammikuussa. Minun ystävänäni oli Marja. Sain kyllä aivan ihania paketteja näiden  kolmen kuukauden aikana. Tämän tammikuun paketin noista violeteista puuvillalangoista sovittiin Sandran kanssa, että emme tekee topin, mallikin katsottiin jo yhdessä. Tässä tulee sitten kuva tuosta viimeisestä paketista. KIITOS MARJA!!!!!

1260781.jpg