Tuntuu, että tää aika juoksee pikavauhtia, hyvä kun perässä pysyy (välillä kyl tuntuu siltäkin, että ei pysy perässä...). Ajattelin viime kirjoituksen aikana, että varmaan parin päivän päästä kirjoittelen uutta juttua jo tänne...mutta ei...Toisaalta, kun ei oikein edes ollut mitään valmista näytille, niin ei sit jaksanut tännekään raportoida.

Meillä kun tää flunssakierre vaan jatkuu. Viime viikolla Sofia oli kuumeessa, viikonloppuna oli ok, mutta täl viikol taasen ollut reilua 38 tytön "lämpö". JA oon leikellyt noita kankaita, parina päivänä ehtinyt jotain ommellakin. Sandralle mekkoja (Sofiallekin yhden) ja hameita.

Laitan tähän vain pari kuvaa valmistuneista, muut kuvat löytyy webshot-albumista 

Sandralle hame ja toppi. tää trikoo on ollut mulla monta vuotta, sainpahan senkin nyt käyttöön.

Sofialle kesäksi mekko ja hattu.  Nämä niistä Eurokankaan ihanista puuvillakankaista mitä ostin täs jokunen viikko sitten. Värit vaan vähän turhan kirkkaat kun unohdin kamerassa elävä väri-kuvauksen päälle. Kaavana on käytetty McCall's:in Laura Ashley kaavaa M4424.

Sain ensimmäisen eläimen ystäväni vauvanpeittoonkin valmiiksi. Nyt pitäis aloittaa seuraava pala. Samoin niihin Vervacon tossuihi pitäis tehdä vaaleanpunaiset nauhat ja aloittaa viel yhtä vauvatyötä, se myös tytölle.

Noiden hännäntupsu ja harja-pistojen kans meinas mennä hermot. Siin on ohjeessa käytetty (ja kuvallinen ohje, erittäin vaikeasti havainnollistettu) Turkey stitch-pistoa, mutta mie tein ne sit vissiin vähän omalla tavallani. Pääasia että ovat tiukasti kiinni työssä.

Noro-neuleestakin saanut tehtyä takakappaletta vähän, sitä on hyvä tehdä jos seuraa töllöstä jotain sarjaa. Tulee vaan katsottua töllöstä mitään sarjoja niin vähän, että edistys ei oo ollut kovinkaan päätä huimaavaa. Lupasin aiemmassa postauksessa kuvaa, niin laitan sen nyt. Malli on Moda 1/2009 lehdestä.

Tässäkin värit ei ihan oikeat, ei oo ihan noin kirkkaat ne värit. Mutta tää oli paljon parempi kuva kuin salaman kanssa otettu, jolloin väreistä tuli synkät.

Mutta siirryn takaisin ompelukoneen ääreen, tuos on viel aikamoinen kasa ommeltavia vaatteita...

Moro taasen.....