Tässä sitä ollaan jo toista viikkoa sairaslomalla. Tuo pikkuihminen tuolla masunpuolella laittanut sit asioita vähän uuteen järjestykseen. Paha olo sen kuin jatkuu. Viime viikon loppu menikin hyvin, sain mummini kanssa järjestettyä Sandra-neidin 4-vuotis synttärit. Ilman rakkaan mummini apua synttärijuhlista ei varmaan olisi tullut mitään, ainakaan tarjoilujen osalta. Sunnuntaina sit ei taas ollutkaan enää mikään hyvä olo. Ja eilinen menikin sit taas oksentelemalla. Tää päiväkin on mennyt melkein maatessa.

Muutamat viime viikot ovat varmaan olleet elämäni kauheimpia, siis olon suhteen. Menin töihin silloin uuden vuoden aattona, reilun 4 tunnin jälkeen totesin, että taitaa olla paras tän tytön lähteä kotiin, olin siihen mennessä oksentanut jo 7 kertaa, viikko jatkui yhtä karmeana. Torstaina kävin sit lääkärissä, joka oli sitä mieltä, että ois pitänyt mennä jo tiputukseen. No sain kuiteskin viikonloppuna sen verran nestettä sisään jäämään, että en sit mennyt. Eilen sit kävin uudelleen lääkärissä, joka jatkoi sit sairaslomaani tän viikon loppuun. Toivottavasti pääsis jo ens viikolla takas töihin. Olishan tää kotona oleminen kivaa, jos sais tehtyä jotain, mutta kun tää on melkein pelkkää makaamista, niin käy aika pitkäksi.

Laitan nyt vihdoin ja viimein kuvan SRPY:ni lähettämästä joulukuun paketista. Pahoittelut ystävälleni, että en ole jaksanut aikaisemmin oikein kommentoida tätä pakettia. Oli kyllä taas todella runsas ja monipuolinen paketti. Novita-lehti lähti jo mummini mukaan, virkkaa siitä sen kannessa olevan pitsipuseron miulle.

1212464.jpg

Ristipistojankin olen hiukan saanut tehtyä, mutta todellakin hiukan vain. Työn alla yhä edelleen Janlynnin Girl with Cosmos. Laitan siitäkin kuvaa tänne jahka jaksan kuvata sen. Sen verran voin sanoa, että pää on valmis samoin osa mekkoa, valkoinen väri tekemättä ja molemmat kädet on valmiina. Ehkä sekin valmistuisi vielä tämän kevään aikana. Toivossa on hyvä elää...

Ainiin, uteliaille tiedoksi, maha-asukin laskettu aika on 27.07.2008