Tänään postilaatikosta löytyi kirjekuori violariumista. Mutta enhän mie oo mitään sielt tilannut..vissiin...alkaakohan jo mun muisti pettää näin pahasti..Avasin kuoren ja mitä sieltä löytyikään..Couleur d'Etoile:n Amour d'été-malli ja muovisia lankakortteja sekä niihin metallinen rengas. Ja viesti, että kyseessä on terveiset SRPY:ltä. KIITOS AIVAN SUUNNATTOMAN PALJON RAKAS SRPY!!! Ja monen monta virtuaalihalia myös siulle. Olet kyllä aivan ihana.

1968927.jpg

Tässä on Violarumin sivuilta tuo kuva kyseisestä työstä, ei voi muuta kuin ihailla, kuinka kaunis tuo onkaan.

1968932.jpg

Tein tuossa muutama päivä sitten jälleen yhden Brazin mekon. Lidlistä löytyi tosi kivaa pätkävärjättyä (sukka)lankaa. Pakkauksessa yhteensä 200 grammaa lankaa, joten riittää useampaankin mekkoon..no enköhän tee jotain muutakin siitä langasta. vois oikeastaan kokeilla tehdä sukat (vaikka Sofialle), olen nimitääin viimeksi neulonut puolikkaat sukat ala-asteella..todellakin puolikkaat, molempiin sain varret ja toiseen jopa kantapään valmiiksi, mutta sitten ne vain jäi (en kyllä vieläkään tajua miten olen päässyt "kurssista" läpi, kun en saanut niitä valmiiksi.), joskus äitini sitten löysi ne ja purki, että sai langat uusiokäyttöön.

1968917.jpg

Nyt kun saisin vielä tuon Sandran hatun valmiiksi, niin voisin ottaa jonkinsortin enkelimaratonin ristipistoissa. Pitäis tehdä pari Janlynnin "kultaenkeleitä" ja sit tahtoo ehdottomasti tehdä tämän Amour d'étén. Tuosta muuten tulisi varmaan tosi kaunis myös virkaten..ehtisköhän jossain välissä kokeilemaan...