Niinpä, nuhassa ja yskässä ollut koko sakki..Sandra oli jo tuos pari viikkoa sitten flunssassa, pari päivää kuumetta, Inkku oli kans sit pari viikonloppua sitten pari päivää korkeassa kuumeessa. Sofialla "onneksi" ollut vain nuhaa samoin itselläni. Sandran nuhailu oli jo pois hetken, mutta otti uuden suunnan tuos viikko sitten ja räkää valunut sit viikon verran ja yskinyt. Keuhkoissa ei onneksi kuulunut mitään..sattui sopivasti Sandran 5-vuotis lääkäri tälle viikolle. Sofialla nuha kyllä jatkunut jo pari viikkoa. Milloin enemmän milloin vähemmän. Ja itsellä pari päivää ollut kurkku aika käheenä, mutta elämä voittaa..

Viikonloppuna kävimme Kotkassa. Ja ilman muuta piti käydä Eurokankaassa..siellä lähes kaikki työntekijät ovat vanhoja tuttuja, olinhan Kotkassa asuessani välillä "töissä" siellä..tai puoliksi ainakin asuin siellä. Ja sattui niin sopivasti, että kaikki tutut myyjät olivat töissä..siellä vierähtikin vissiin puoltoista tuntia..onneksi oli lähellä sulkemisaikaa niin oli hiljaista. Ja tietenkin sieltä lähti muutama kangas mukaani..

Itämäisaiheista puuvillakangasta. Tää ei montaa euroa maksanut, kun kankaan toisessa puolessa on joku virhe. Tai painojälki ei oo tarttunut vaan siin on vain valkoisia viiruja. Mutta kyllä tuosta riittää tyynyyn tms.

Mikki Hiiri-fleeceä, jippii, löytyi pala, piti ostaa jo Petikosta, mutta sielt oli loppunut..

Brodeerattu vaaleanpunainen  satiini, tää oli muistaakseni 2 euroa metri..Jos ei muuta niin muksuille prinsessapukuja..

Babycord sametti.. (vissiinkin tätä sillä nimellä kutsutaan), eli ohutta kapeavakoista samettia..Katsotaan, mitä muksut siitä saavat...

Sain Vervacon tossutkin pisteltyä nauhoja vaille valmiiksi..vauvan, jolle tämä tulossa, laskettu aika 20. päivä kuluvaa kuuta, joten oottelee hiukan lopullista valmistumista.

Ja sain kuin sainkin siitä mun Noro-lanka neuleesta etukappaleet valmiiksi. Unohdin niistä ottaa kuvaa, mutta ens kerralla sitten..

Niin ja rakas ystäväni johanna tilasi mulle jälleen sew and solta muutamia juttuja.

 

Stoney Creekin booklet:eja, joista tuo eläinaiheinen on tarkoitettu ystäväni vauvapeitto varten..sopivat edellisessä postauksessa olleeseen eläinfleecen kanssa vallan mainiosti. Nuo kaksi muuta booklettiä olivat sitten ihan ylimääräisiä fantasia-aiheisia molemmat: keijuja yms ja lohikäärmeitä.

Tuon Anchorin keijutyön teen ehkäpä eräälle tutulleni, mutta en todellakaan tee sitä tuolle aidalle mikä pakkauksessa on.

Lanarten sammakkopari todennäköisesti päätyy kortiksi eräälle ystävälleni.

Tää päivä mennyt leikatessa kankaita..lähinnä Sandralle ja Sofialle tarkoitus tehdä vaatetta, osittain kesäksi, osittain jo nyt käytettäviä. Onhan noita kankaita tullut taas hommattua...kummallista kun tuo mun kangasvarasto ei tunnu pienenevän yhtään..voisko johtua siitä, että kun yksi tulee käyttöön niin kaksi kangasta tulee tilalle..

Sofia lähtee vissiin jo kohta kävelemään, ainakin kun seuraavaa kuvaa katsoo..

No, toivottavasti ei viel ihan heti...nyt kyl kontataan..hitaasti mutta varmasti eteenpäin..ja ei pysy yhtään paikallaan kun lattialla on. Keksivät Sandran kans hauskan leikin, Sandra kokoaa palikoista tornin ja Sofia kaataa. Yksinkertaista, mutta hauskaa.

Sandra kävi isänsä kans rakentamas pihalle lumiukon ja lumikoiran (nimeltään Ninu, on serkkujensa koiran kans saman niminen).

Eipä muuta tällä kertaa...seonmoro taas hetkeksi.