Onkin sitten ehtinyt kulua 4 kuukautta siitä kun viimeksi päivitin tänne. Ollut muka niin kiireinen, ettei ole ehtinyt..suoraan sanottuna, en oo edes muistanut koko blogiani.

Raskaus on sujunut hyvin, mitä nyt tuskailen tän ison masuni kanssa. Suoraan sanottuna, en ymmärrä miksi aina hehkutetaan sitä, että nainen olisi kauneimmillaan ja hehkeimmillään raskaana. miusta ei ainakaan ole siltä tuntunut. Onneksi ilmat nyt ollut hieman viileämmät. No, ei tätä onneksi enää kauhean kauaa pitäis kestää. Laskettu aikahan on heinäkuun 28. päivä. Sandra jo kovasti odottaa, koska se vauva oikein tulee meille. Tyttö odottaa kovasti, että tulisi pikkusisko, isäntä taas odottaa, että sandra sais pikkuveljen. Mutta eiköhän se ole kaikille ihan sama kumpi sieltä tulee, kunhan lapsi on vain terve.

Käsitöitäkin olen ehtinyt tekemään, jopa yllättävän paljon. aika paljon neulonut tai oikeastaan enemmän virkannut kaikenlaista. Kunhan vain ehdin, niin otan tekemisistäni kuvia ja liitän tänne. Ristipistojakin jonkin verran tehnyt. niistä löytyy kyllä kuvia tuolta webshotista. Tuossa toissaviikolla ompelin vihdoin ja viimein  Sandran huoneeseen sen disney keiju-lokerikon. Onnistuikin aika hyvin. Nyt pitäis vielä kaks lokeroa tehdä, kaapiston toiselle puolelle, Saa sinne sit kaikki prinsessatavarat laitettua. Niihin teen todennäköisesti jotkut disneyn prinsessoista. Katsotaan nyt mitä keksitään.

Kesälomallakin olen ehtinyt olemaan jo muutaman viikon, heinäkuun alusta aloitan äitiysloman, joten kotona saa ollakin ihan kyllästymiseen asti. nyt on juhannus, ollaan täällä Rajamäellä, Inkun vanhemmilla, huomen ajetaan takas kotiin, tuohon 30 km päähän.